PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2023. június 7., szerda - 10:05

Meghívó - Tábori visszaemlékezés

Kedves táborozók!

„Kedvenc fotóm, élményem a sulis táborról” címmel zenés, tábori visszaemlékezést tartunk a Vécsey Károly Kastély parkjában 2023. június 23-án 1900 órakor.
Kiállításunkhoz küldd el kedvenc képed, történeted az általad legemlékezetesebb Vécseys - Rákóczis táborral kapcsolatban!

A plakátot és a részleteket ide kattintva éritek el.

Teljes szöveg »

2023. június 7., szerda - 09:55

Meghívó - Olvasóklub

Tisztelt lakosság!

Továbbra is várjuk azon könyvbarátok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal egy - vagy több - közösen kiválasztott könyv kapcsán, kellemes környezetben, egy csésze tea mellett beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel.
Legközelebbi összejövetelünkön 2023. június 22-én (csütörtökön) 1700 órakor, a forró nyári napokra ajánlunk Önöknek könnyed romantikus olvasnivalót, melynek képzeletben elrepítenek bennünket a világ legszebb tájaira. Legyen a vendégünk!

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. június 1., csütörtök - 15:55

Tájékoztató - Gyakorlat

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. június 6-án délelőtt a TRIGO Kft. telephelyén GYAKORLATOT tartunk! A Kft. telephelyén bekövetkező FELTÉTELEZETT balesettel kapcsolatban ezen a napon megjelenő plakátok, hirdetmények, hangosbemondó által közvetített élő szöveg mind a GYAKORLAT RÉSZE, így a lakosságnak SEMMILYEN TEENDŐJE NINCS!

A gyakorlat a Vörösmarty, a Földvári, a Vecsei, a Nyírfa, a Dirdomb, a Faiskola és a Havas (MOL-kút melletti rész) utcákban élőket érinti. Délelőtt folyamán a FELTÉTELEZETT BALESETRŐL rendőrségi autó hangosbemondón keresztül ad információkat, illetve a polgármesteri hivatalból kiértesítő személyek fogják megkeresni Önöket, de ez mind a gyakorlat része, NEM VALÓS információk, tehát Önöknek SEMMILYEN TEENDŐJE NINCS! MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

Teljes szöveg »

2023. május 31., szerda - 10:00

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2023. június 8-án (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárba, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 25., csütörtök - 14:00

Hirdetmény - Szúnyoggyérítés

Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2023. május 30. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2023. május 31 - június 1. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.

Az alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogírtó szer. A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad. A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

Teljes szöveg »

2023. május 24., szerda - 11:10

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. június 1-jén, csütörtökön 1600 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2023. május 16., kedd - 10:50

Tájékoztató - Kerékpártúra

Tisztelt lakosság!

Csatlakozzanak hozzánk, 2023. május 27-án 1530 órai kezdettel a megközelítőleg 30 km-es Solt-Újsolt-Solt útvonalú kerékpártúránkhoz.

Gyülekező: 1515 órakor a Vécsey Könyvtárparkban. Szeretetvendégséggel várnak bennünket az újsolti lakosok, a pihenőt a helyi könyvtárnál töltjük. Hozzanak magukkal szabályosan felszerelt kerékpárt, láthatósági mellényt, kényelmes ruházatot, elégséges ételt, italt. Rossz idő esetén a túra egy másik időpontban kerül megrendezésre.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 16., kedd - 10:45

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2023. május 25-én (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárba, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 15., hétfő - 09:00

Tájékoztató - Szúnyogok elleni védekezés

Tisztelt lakosság!

Segítsék Önök is a szúnyogok elleni védekezést! Tekintség meg a védekezésről szóló lakossági tájékoztatót.

A felhívást ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 4., csütörtök - 15:00

Tájékoztató - Vegyszeres gyomírtás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk a lakosságot és a méhészeket, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged által kezelt közforgalmú vasútvonalakon és a kapcsolódó ipar, valamint vontató vágányokon, illetve rakodó területeken és telephelyeken vegyszeres gyomirtást végeztet, amely Solt bel- és külterületét is érinti.

A vegyszeres gyomirtás időpontja: 2023. május 9. (kedd)
  • a gyomirtó egységek tervezett indulása 7:00 óra, befejezése a napi program teljesítése
  • a gyomirtásra használt vegyszerek munkaegészségügyi várakozási ideje 0 munkanap, ezért a vegyszer felszáradása után a permetezett területeken munka végezhető.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   4    5    6    7    8   9   10    11    12    13    14   ...   >   >>