PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2018. november 22., csütörtök - 11:00

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

2018. december 1-én 1500 - 2100 óra között Karácsonyi Vásár és Családi Adventi készülődés kerül megrendezésre a Vécsey Parkban. A könyvtárban egész délután kézműves foglalkozás, ajándékkészítés, karácsonyi zene, diafilm vetítés, bábozás és meseolvasás lesz, a Vécsey Parkban kirakodóvásár, karácsonyfa díszítés, közös éneklés és versenyek kerülnek megrendezésre. A rendezvény ingyenes, házigazdája Nádas György színész, humorista. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A Karácsonyi vásár plakátját ide kattintva tekinthetik meg.
A forraltbor főzőverseny felhívását ide kattintva érik el.
A jótékonysági sütivásár és sütiversenyről itt tájékozódhatnak.
A kirakodóvásár részleteit pedig ide kattintva olvashatják.

Teljes szöveg »

2018. november 19., hétfő - 15:15

Tájékoztató - Vetélkedő felhívás

Tisztelt lakosság!

A székesfehérvári Tarsoly Ifjúságért Egyesület, számos együttműködő szervezettel közösen, „A mi Európánk” című sikeres vetélkedősorozat folytatásaként a 2018/2019. tanévben magyarországi és határon túli magyar középiskolások számára meghirdeti a „Hétköznapok Európája” című vetélkedőt.

Bővebb információt ide kattintva találnak.

Teljes szöveg »

2018. november 14., szerda - 15:23

Tájékoztató - Közzététel

Tisztelt lakosság!

A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 7.§ (4) bekezdése alapján a Solti Közös Önkormányzati Hivatal honlapján a képfelvevők elhelyezésére és a képfelvevők által megfigyelt közterületre vonatkozó adatokat közzétettük. A dokumentációt a honlap Hirdetmény, közlemény menüpontjának egyéb hirdetmények almenüpontjában találják, vagy megtekinthetik közvetlenül az alábbi linken:

A képfelvevők elhelyezése és az általuk megfigyelt közterületre vonatkozó adatokat ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2018. november 12., hétfő - 14:25

Tájékoztató - Gallyazás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingatlanjukon található villamos hálózat folyamatos és biztonságos működéséhez a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény (VET) és a 2/2013 (I.22.) NGM rendelet a villamos vezetékek biztonsági övezetére vonatkozóan speciális tiltó és korlátozó rendelkezéseket tartalmaz. Ilyen korlátozás, hogy a villamos vezetékek biztonsági övezetét sértő növényeket gallyazni kell, vagy szükség esetén ki kell vágni. Ez elsősorban azon ingatlan tulajdonosának a kötelezettsége, amelyen a biztonsági övezetet sértő növények találhatók.
Ezen munkák elvégzésére vegyék figyelembe a Nemzeti Közművek Áramhálózati Kft. gallyazásról kiadott és felhívásunkkal együtt megjelenített tájékoztatóit is.
Amennyiben a tulajdonos ezen a kötelezettségének nem tesz eleget, az életveszély mielőbbi megszüntetése, valamint a hálózat üzembiztonsága érdekében azt az NKM Áramhálózati Kft. - a jogszabályok rendelkezéseinek eleget téve és törvényi felhatalmazás alapján - az általa megbízott szakemberekkel 2018. november 12-től elvégezteti! Kérjük, fentiek miatt a munkavégzés során szíves együttműködésüket!

A tájékoztató szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2018. november 7., szerda - 14:50

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vécsey Károly Könyvtárba (Solt, Posta u. 20.) 2018. november 22-én (csütörtök) 1800-kor „Soltiakról Soltiaknak” című programsorozatunkra.

Vendégünk: ifj. Hoffmann Ferenc a Magyar Cserkészszövetség ügyvezető igazgatója, házigazda: Tóth Szilvia. A belépés díjtalan, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2018. november 7., szerda - 12:50

Tájékoztató - Oktatás

Tisztelt lakosság!

A digitális jólét program hálózat tablet, laptop és okostelefon oktatást indít az idősebb korosztály számára, melyre előzetes jelentkezését örömmel fogadjuk a könyvtár elérhetőségein.

A részleteket ide kattintva találják.

Teljes szöveg »

2018. november 7., szerda - 12:40

Tájékoztató - Bursa Hungarica

Tisztelt lakostársunk!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő meghosszabbításra került. A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2018. november 13.

Teljes szöveg »

2018. november 6., kedd - 11:10

Meghívó - Lakossági fórum

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat 2018. november 14. (szerda) 0930 órai kezdettel lakossági fórum keretében tájékoztatást tart a polgármesteri hivatalban, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. § (2) bekezdése értelmében, az alábbi témában: Integrált településfejlesztési stratégia elkészült tervezetének ismertetése.

Az integrált településfejlesztési stratégia tervezete letölthető innen.

A részletekért ide kattintsanak

Teljes szöveg »

2018. november 5., hétfő - 12:40

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Mindenkit szeretettel várunk 2018. november 8-án (csütörtök) 1600 órától Kerekítő énekes-mondókás foglálkozásunkra a Vécsey Károly Könyvtárba!

A foglalkozást vezeti: Gottschallné Keresztély Veronika.

A program ingyenes, szeretettel várjuk babát, anyát, apát, nagyszülőt, nagyobb testvért egyaránt.

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2018. november 1., csütörtök - 08:30

Tájékoztató - Fúrt és ásott kutak bejelentése

Tisztelt lakosság!

A lakóingatlanoknál lévő, vízjogi engedély nélkül létesült fúrt és ásott kutak bejelentésére vonatkozóan az alábbiak szerint tájékoztatjuk az érintett ingatlanok tulajdonosait.
A jelenleg hatályos vízügyi törvény értelmében a 2018. január 1. napját megelőzően engedély nélkül létesített kutakat a települési önkormányzat jegyzőjénél be kell jelenteni 2018. december 31-ig. A bejelentéshez vízügyi tervező által készített fennmaradási engedélyezési tervdokumentáció szükséges. Font Sándor országgyűlési képviselő úr, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke megkeresésünkre azt a felvilágosítást adta, hogy kezdeményezte a törvényi rendelkezés érintett kúttulajdonosok szempontjából kedvező módosítását.
A fentiek figyelembevételével kérem a kutak tulajdonosait, hogy egyelőre – feltételezve a törvényi rendelkezés kedvező módosítását – várjanak a bejelentés megtételével. Amennyiben jogszabály változása megtörténik és az hatályba lép, ismételt tájékoztatást adunk az ügyben.

A polgármester közleményét letölthető formában ide kattintva találják.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   49    50    51    52    53   54   55    56    57    58    59   ...   >   >>