PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2019. január 30., szerda - 10:20

Tájékoztató - Közérdekű bejelentés

Tisztelt Lakosság!

A közérdekű bejelentések alapvető jogok biztosa általi intézését a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény, valamint az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény szabályozza.

A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása vagy megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja.

A közérdekű bejelentések anonim jellegének biztosítása érdekében jött létre a közérdekű bejelentések megtételére és nyilvántartására szolgáló elektronikus rendszer.

A rendszer az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának (AJBH) honlapján érhető el. Lehetőséget biztosít az ügyfélkapu igénybevételével, illetve az e nélkül történő közérdekű bejelentés megtételére. A bejelentést és annak mellékleteit – kérelem esetén mindezek anonim kivonatát – az AJBH továbbítja az annak vizsgálatára hatáskörrel rendelkező szervhez (eljáró szerv), amelynek 30 napja van a bejelentés vizsgálatára.

Teljes szöveg »

2019. január 24., csütörtök - 15:00

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 31-én (csütörtök) 1300 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2019. január 23., szerda - 10:40

Pályázat - Közterület felügyelő

Tisztelt lakosság!

A Solti Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45.§ (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A pályázati anyagot és a részleteket ide kattintva találják.

Teljes szöveg »

2019. január 22., kedd - 12:00

Felhívás - Pályázat

Tisztelt lakosság!

A Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Nonprofit Kft. országos pályázatot hirdet „Zománc Fresh VI.” néven fiatal magyar képző- és iparművészek számára.

A teljes pályázati felhívást ide kattintva olvashatják

Teljes szöveg »

2019. január 22., kedd - 10:00

Tájékoztató - Visit Harghita

Tisztelt lakosság!

Hargita Megyei Tanács elnöke tájékoztatja az önkormányzatokat, hogy elkészült Visit Harghita nevű háromnyelvű, hangos útikalauzt is tartalmazó mobiltelefonos-applikációjuk, valamint a www.visitharghita.com weboldaluk, amelyek Harghita megye turisztikai kínálatáról, szolgáltatásairól, szálláshelyeiről, gasztronómiájáról és szabadidős lehetőségeiről adnak széleskörű tájékoztatást.
Az applikáció QR kódja, illetve logója az alábbi linken érhető el: QR kód

Teljes szöveg »

2019. január 21., hétfő - 14:10

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

2019. február 7-én a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Napot tart Solton, a Művelődési Házban.

Részleteket ide kattintva találnak

Teljes szöveg »

2019. január 21., hétfő - 14:00

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk a Vécsey Károly Könyvtárba 2019. január 31-én (csütörtökön) 1700 órára a „Testi-lelki egészség” című programsorozatunk első adására: „Beszélgessünk a demenciáról?!”

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg

Teljes szöveg »

2019. január 21., hétfő - 13:00

Közlemény - Sportcsarnok épül Solton

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat – külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül – vissza nem térítendő, 450 millió forint egyedi költségvetési támogatásban részesült sportcsarnok építésének támogatására. Solt város lakossága részéről a sportcsarnok építése kiemelt igényként fogalmazódott meg a városvezetés felé, mely most Font Sándor országgyűlési képviselő patronálásának köszönhetően végre valóra válik.

A teljes közleményt ide kattintva tekinthetik meg

Teljes szöveg »

2019. január 16., szerda - 08:10

Felhívás - Pályázat

Tisztelt lakosság!

Még több, mint százmillió forint támogatás várja és segíti a Bács-Kiskun megyei fiatalokat továbbtanulásukban 2019. január 15-től a „BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY!” ösztöndíj pályázat keretén belül. Az ösztöndíj pályázat rendeletét az idei évre vonatkozóan a felmerült javaslatok alapján a Megyei Közgyűlés több pontban is módosította, ezáltal nagyobb lehetőséget adva megyénk fiataljainak, szakmát tanulóinak és felnőttképzésben résztvevőinek a helyben boldogulásra.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg, részletes leírást itt találnak!

Teljes szöveg »

2019. január 16., szerda - 08:00

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 18-án (péntek) 0830 órától rendkívüli ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   46    47    48    49    50   51   52    53    54    55    56   ...   >   >>