PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2022. november 3., csütörtök - 16:00

Tájékoztató - Népszámlálás

Tisztelt lakosság!

Ne feledjék! A népszámlálás során a számlálóbiztosok a személyes irataikat nem kérik, ők viszont hitelt érdemlően, az okmányaikkal tudják igazolni magukat. Van számlálóbiztosi igazolványuk, amelyen szerepel a nevük és az azonosítószámuk, azonban kérésre fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is igazolják számlálói jogosultságukat. Ne váljanak csalók áldozatává!

Ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 20., csütörtök - 13:40

Tájékoztató - Hulladékgazdálkodás

Tisztelt lakosság!

A fűtési szezon indulásával sokan vegyes tüzelésű kazánnal/kályhával fűtenek, melynek mellékterméke a salak és a hamu, mely nem kommunális hulladék. Hamu hulladék nem helyezhető a hulladékgyűjtő edényekbe. Amennyiben hamu hulladékot találnak a hulladékgyűjtő edényben, az nem kerül ürítésre!

Erről a DTKH Nonprofit Kft. az alábbi tájékoztatás megjelenítését kérte a lakosságtól:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hamu, salak és kazánpor egyrészt a hulladékrakodó kollégák egészségére, másrészt a tehergépjárművek működőképességére is veszélyt jelent, tekintettel arra, hogy tűzveszélyes és előidézheti a további hulladék begyulladását. Javasoljuk a Tisztelt Ingatlanhasználóknak, hogy a hamut lehetőség szerint a telkükön hasznosítsák, mivel a kihűlt fahamu számos nyersanyagot tartalmaz, az akár a komposztba is hasznosítható. Kérjük Ügyfeleinktől, a fent leírtak betartását. Amennyiben személyzetünk a gyűjtés során hamut észlel a kihelyezett hulladékgyűjtő edényzetben, Társaságunk az ürítést megtagadhatja.

Teljes szöveg »

2022. október 20., csütörtök - 13:30

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2022. november 3-án (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárban, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 19., szerda - 13:30

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

2022. október 28-án 1600 órától TÖK JÓ NAP a könyvtárban! Mindenkit szeretettel várunk egy szuper őszi mulatságra. A jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzuk!

Tökfaragással, kézműveskedéssel, arcfestéssel, tánccal, bátorság próbával és finom falatokkal várunk midnenkit! A felvonulás kb. 1900-kor kezdődik.

Bővebb információt és a plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 19., szerda - 13:20

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

Tekintsék meg Szokolay Dongó Balázs, Küttel Dávid és Küttel Márton Muzsikáló irodalom című hangszeres, zenés műsorát 2022. október 25-én (kedden) a művelődési házban!

A részvétel díjtalan, a plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 12., szerda - 13:30

Meghívó - Megemlékezés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc és a Magyar Köztársaság kikiáltásának 33. évfordulója tiszteletére rendezett megemlékezésre.

Időpont: 2022. október 23. vasárnap, 1500. Ünnepi műsor és kitüntető címek átadása a Művelődési Házban, koszorúzás a Vécsey Károly Könyvtár parkjában.

Az meghívót ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. szeptember 30., péntek - 13:00

Tájékoztató - Vegyszeres gyomírtás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk a lakosságot és a méhészeket, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged által kezelt közforgalmú vasútvonalakon és a kapcsolódó ipar, valamint vontató vágányokon, illetve rakodó területeken és telephelyeken vegyszeres gyomirtást végeztet, amely Solt bel- és külterületét is érinti.

A vegyszeres gyomirtás időpontja: 2022. október 7. (péntek)
  • a gyomirtó egységek tervezett indulása 7:00 óra, befejezése a napi program teljesítése
  • a gyomirtásra használt vegyszerek munkaegészségügyi várakozási ideje 0 munkanap, ezért a vegyszer felszáradása után a permetezett területeken munka végezhető.

Teljes szöveg »

2022. szeptember 28., szerda - 15:20

Tájékoztató - BURSA HUNGARICA

Tisztelt lakostársunk!

Solt Város Önkormányzata a Kulturálisés Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2023. évre az „A”típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan, valamint a „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2022. november 3.

Részletes tudnivalók elérhetők a https://emet.gov.hu/bursa-2023-a-felhivas-palyazok-reszere/, illetve a https://emet.gov.hu/bursa-2023-b-felhivas-palyazok-reszere/ oldalon.

A pályázó szociális rászorultságának igazolására az alábbi okiratokat kell csatolni.

A részletes pályázati kiírások megtalálhatók a linkre kattintva, valamint a Polgármesteri Hivatal hirdetőfalán is.

Teljes szöveg »

2022. szeptember 23., péntek - 09:20

Meghívó - Megemlékezés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt 2022. október 6-án (csütörtök) 1700 órára a Vécsey Könyvtár parkjába, hogy együtt emlékezzünk az 1848/49-es szabadságharcra és tisztelegjünk Gróf Vécsey Károly honvédtábornok előtt.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. szeptember 23., péntek - 09:00

Meghívó - Könyvbemutató

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata és Dr. Márián Zoltán, aki felesége révén solti kötődésű nyugalmazott debreceni ügyész, meghívja Önt 2022. október 5-én 1700 órára a Vécsey Károly Művelődési Házba az Államfők dedikáltak - világhírű autogramok és történetük című könyvbemutatóval egybekötött kiállításra.

A részleteket és a plakátot: ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   9    10    11    12    13   14   15    16    17    18    19   ...   >   >>