2021. március 22., hétfő - 07:40

Felhívás - Pályázat

Kedves Gyerekek, Fiatalok és Felnőttek!

Húsvéti tojásfestő pályázatot hirdetünk és keressük városunk legszebb, legkülönlegesebb és legegyedibb hímes tojását 2021-ben. A felhívásra jelentkezhetnek gyerekek, felnőttek, amatőrök és profik, mindazok, akik szívesen részt vesznek programunkon.

Ha elkészültél, fényképezd le a tojásodat és küldd el e-mailben, vagy Messenger üzenetben legkésőbb 2021. március 29. 1200 óráig.

A felhívást és a részleteket ide kattintva olvashatják.

Teljes szöveg »

2021. március 22., hétfő - 07:32

Felhívás - Mozdulj magadért!

Tisztelt lakosság!

Tavaszi helyismereti séte felhívás - Keresse az aranykulcsokat!

2021. március 22. - 2021. április 6. között minden reggel 900 órakor közzéteszünk Facebook profilunkon egy városunk történelméhez kapcsolódó helyszín vagy épület kissé talányos leírását, amelyet ha Ön megfejt, aznap felkeresheti. A sétára bármikor, bárki elindulhat a nap folyamán, vagy akárcsak hétvégére is bekapcsolódhat. Két héten keresztül minden napra kitalálunk egy-egy rövidebb, hosszabb útvonalat. Felhívásunkkal csatlakozunk a Vécsey Károly Általános Iskola Mozdulj Magadért! programjához. Keresse az aranykulcsokat!

A felhívást ide kattintva olvashatják el.

Teljes szöveg »

2021. március 22., hétfő - 07:30

Tájékoztató - Nyitvatartás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hétvégenként a könyvtár parkja 800-1700 óra között látogatható.

Kerüljék a csoportosulásokat és kérjük a járványügyi szabályok betartását! Megértésüket köszönjük!

Teljes szöveg »

2021. március 3., szerda - 12:20

Tájékoztató - Tűzgyújtás

Kedves Gyerekek!

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Bajai Katasztrófavédelmi Kirendeltsége tájékoztató anyagot küldött az illetékességi területén lévő települések önkormányzatainak részére, a szabadtéri tűzgyújtásra vonatkozó szabályokról.
A megküldött plakát tartalmazza a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően azon információkat, hogy miként van lehetőség szabadtéren történő tűzgyújtásra.

A tájékoztató anyagot ide kattintva olvashatják.

Teljes szöveg »

2021. február 3., szerda - 08:20

Felhívás - Támogatás

Tisztelt Lakosság!

A 2020. december 29-i horvátországi földrengés több területen okozott jelentős károkat. Solt Város Önkormányzat az érintett települések közül Sisak Város Önkormányzatával vette fel a kapcsolatot, felajánlva segítségünket, támogatásunkat, a helyreállítás költségeihez. A felajánlást megköszönve azt a tájékoztatást kaptuk, hogy elsősorban építőanyagra és anyagi támogatásra van szüksége a városnak. A földrajzi távolság miatt (Zágrábtól 50 km) Solt városa pénzbeli támogatást kíván nyújtani, mely összegből helyben meg tudják vásárolni a szükséges építőanyagokat. Felhívjuk a Tisztelt solti lakosság figyelmét, hogy amennyiben lehetőségükhöz képest szintén adományozni kívánnak Sisak város újraépítéséhez, a támogatásra szánt összeget az alábbi számlaszámra szíveskedjenek utalni 2021. február 15-ig:

SOLT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT – EGYÉB ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA - 11732301-15337300-06910000

Solt Város Önkormányzat és a solti lakosok által összegyűlt összeget közvetlenül Sisak Város Önkormányzata részére utaljuk át

Teljes szöveg »

2021. január 26., kedd - 09:55

Felhívás - FARSANG

Kedves Gyerekek!

Farsang ideje van, egy különleges játékra hívunk benneteket. Készítsetek teljes arcot, vagy csak orrot és szájat takaró farsangi maszkot, mely fotóját nevetekkel és életkorotokkal Messenger üzenetben szakmai zsűri várja két kategóriában is (óvodás/iskolás) 2021. február 10-én 1600 óráig.

Szárnyaljon a képzeletetek!

A részleteket ide kattintva olvashatjátok.

Teljes szöveg »

2021. január 19., kedd - 07:50

Tájékoztató - ELBIR Bűnmegelőzés

Tisztelt lakosság!

Engedjék meg, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya nevében fontos és hasznosítható megelőzési tanácsokat oszthassunk meg Önökkel, hogy minél szélesebb körben eljussanak a mellékelt információk.

Balestmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági vetélkedő
Biztonságos internetezés
Pályázat Biztonságos Internet Nap

Teljes szöveg »

2021. január 13., szerda - 07:45

Felhívás - Solt Városért Emlékérem

Tisztelt Solti Állampolgárok!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletet alkotott Solt Város Önkormányzat által adományozható kitüntetésekről. A Képviselő-testület 2021. évben „Solt Városért” emlékérmet kíván adományozni.

A „Solt Városért” emlékérem annak a köztiszteletben álló személynek, helyi közösségnek adományozható, aki, illetve amely helyi közösség Solt város szellemi, anyagi gyarapodásáért példaértékuen dolgozott; a közélet, a gazdaság, a tudományok, a kultúra és a muvészetek, a szociális ügyek, az egészségügy, a gyógyítás, a sport, az ifjúság, az oktatás-nevelés, a közigazgatás területén maradandó alkotó munkájával elosegítette a város fejlodését, polgárainak boldogulását, jelentos mértékben hozzájárult a város jó hírének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek elomozdításához.

A „Solt Városért” emlékérem évente legfeljebb három élő, vagy elhunyt személynek, illetve egy helyi közösségnek adományozható.

Az emlékéremre írásban bárki tehet javaslatot. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy, közösség nevét, és a javaslat indoklását. Az emlékérmek odaítéléséről a képviselő-testület dönt. A javaslatokat írásban Solt Város Polgármesteri Hivatalában kérem leadni 2021. február 5. (péntek) napjáig. A később benyújtott javaslatokat nem áll módunkban elfogadni a döntésre való előkészítés miatt.

Teljes szöveg »

2021. január 11., hétfő - 15:00

Felhívás - Véradás

Tisztelt lakosság!

2021. január 19-én 0800 - 1300 között véradás a Vécsey Károly Művelődési Házban. A véradásra hozd magaddal a személyi igazolványodat, TAJ- és lakcímkártyádat.

Adományozz egészséget. Aki vért ad, életet ad!

A tájékoztató plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2020. december 16., szerda - 13:25

Tájékoztató - BURSA HUNGARICA

Tisztelt lakosság!

A veszélyhelyzetre tekintettel, a jogszabályi előírásoknak megfelelően Solt Város Önkormányzat Oktatási, Kulturális, Sport, Külkapcsolatok és Közrendvédelmi Bizottsága helyett Solt város polgármestere döntött arról, hogy a 2021. évi BURSA HUNGARICA Önkormányzati Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatra benyújtott pályázatok közül melyeket támogatja.

A benyújtott 16 pályázat a pályázati feltételeknek megfelelt, így az „A” típusú (felsőoktatási intézmény hallgatója) pályázatok közül 16 pályázót részesít havi 10.000 Ft támogatásban. A „B” típusú (érettségi előtt álló középiskolás) pályázati felhívásra pályázat nem érkezett.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   5    6    7    8    9   10   11    12    13    14    15   ...   >   >>