2017. január 17., kedd - 08:30

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt, Családját és Barátait a MAGYAR KULTÚRA NAPJA alkalmából megrendezésre kerülő kulturális programunkra 2017. január 23-án (hétfő) 1700 órára a Vécsey Károly Művelődési Házba.

Fellépnek: A solti Vécsey Károly Általános Iskola és Művészeti Iskola tanárai, verset mond: Turi Roland.

A belépés díjtalan! Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. január 9., hétfő - 13:39

Tájékoztató - Zöld város kialakítása

Tisztelt lakosság!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Solt város Önkormányzat pályázatot nyújt be 2017. évben a TOP-2.1.2-16 „Zöld város kialakítása” felhívásra, melynek keretében lehetőség nyílhat a város központi területeinek felújítására. Az előkészítő munkálatokba az önkormányzat szeretné bevonni a lakosságot és a vállalkozókat is.
Kérjük, fogadják el meghívásunkat 2017. január 17. (kedd) du. 1700 órakor a solti Művelődési Ház nagytermében tartandó lakossági fórumra, ahol a tervezendő városfejlesztés a látványtervek bemutatásával történik. Emellett, hogy városunk központjának megújítása minél inkább a lakosság véleményének figyelembe vételével történjen, kérjük a lakosság és a vállalkozók részére összeállított kérdőívet 2017. január 30. napjáig kitölteni és elküldeni szíveskedjenek.

A lakosság kérdőívét ide kattintva, a vállalkozók kérdőívét pedig ide kattintva érhetik el.

A kérdőív kitöltésére online is van lehetőségük, melyet a lakosság ide kattintva a vállalkozók pedig ide kattintva tehetik meg.

Teljes szöveg »

2017. január 3., kedd - 13:41

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

„Téli esték a Vécsey Könyvtárban” rendezvénysorozatunk keretén belül tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait 2017. január 9-én (hétfő) 1700 órára a solti Vécsey Károly Könyvtárba „Soltiakról Soltiaknak” című beszélgetésünkre!

Vendégünk: Szvetnyik Kata színésznő (Csiky Gergely Színház, Kaposvár) Házigazda: Tenggné Bodicsi Júlia.

A belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. január 3., kedd - 13:37

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait 2017. január 8-án (vasárnap) 1500 órára a solti Vécsey Károly Művelődési Házba a SOLTI IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR koncertjére!

Köszöntőt mond: Kalmár Pál polgármester. Sok szeretettel várunk mindenkit!

A meghívót ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. január 3., kedd - 13:27

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Mindenkit szeretettel várunk a Vécsey Könyvtárban 2017. január 5-én 1600 órától „Kerekítő” énekes- mondókás foglálkozásunkra!

A foglalkozást vezeti: Gottschallné Keresztély Veronika.

Szeretettel várjuk babát, anyát, apát, nagyszülőt, nagyobb testvért egyaránt. Örömmel vesszük a régi, megunt, de használható gyermekjátékok felajánlását. A foglalkozás ingyenes!

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. december 30., péntek - 10:40

Tájékoztató - Kéményseprés

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv, a 2017. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette.
Az ütemterv és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további információ elérhető a szervezet lakossági honlapján: http://www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu

Az ütemtervet itt is közzétesszük.

Teljes szöveg »

2016. december 23., péntek - 11:34

Felhívás - Emlékérem

Tisztelt Solti Állampolgárok!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletet alkotott a Solt Város Önkormányzat által adományozható kitüntetésekről. A „SOLT VÁROSÉRT” emlékérem 2017. évben kettő élő, vagy elhunyt személynek, illetve egy helyi közösségnek adományozható.

Az emlékéremre írásban bárki tehet javaslatot. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy, helyi közösség nevét, és a javaslat indoklását.

Az emlékérmek odaítéléséről a képviselő-testület dönt.

A javaslatokat írásban Solt Város Polgármesteri Hivatalában kérem leadni 2017. január 10. napjáig. A később benyújtott javaslatokat nem áll módunkban elfogadni a döntésre való előkészítés miatt.

Teljes szöveg »

2016. december 6., kedd - 10:35

Meghívó - Koncert és rendezvény

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt, Családját és Barátait 2016. december 18-án (vasárnap) 1600 órára a solti Vécsey Károly Művelődési Házba KARÁCSONYI KONCERTRE

Köszöntőt mond: Kalmár Pál Solt Város Polgármestere; Fellépnek: Solti Női Kórus, Művészeti Iskola növendékei, Kissolti Nyugdíjas Egyesület dalköre és citera zenekara, Szabó Viktória, Kállay Zorka, Vécsey Károly Általános Iskola Irodalomszakköre és Énekkara

A műsor után (kb. 18 órakor) fáklyás felvonulás indul a művelődési ház elől a Béke térre az adventi koszorúhoz, ahol a Solti Katolikus Egyházközség szervezésében betlehemi játék, forralt bor és tea várja az érdeklődőket.

A plakátot itt olvashatják.

Teljes szöveg »

2016. december 6., kedd - 10:28

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub és a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár mindenkit szeretettel hív és vár a Vécsey Könyvtárban 2016. december 9-én 1500-1800 óráig ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS címmel megrendezésre kerülő programjára.

Ünnepre hangoló műsor sok zenével, mesékkel, bábműsorral. Kézműves foglalkozás, origami díszek és ajándék készítés, gyertyagyújtás.

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. december 6., kedd - 10:17

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakostársunk!

Téli esték a Vécsey Könyvtárban sorozatunk keretében meghívjuk Önt, családját és barátait 2016. december 8-án (csütörtökön) 1700 órára a solti Vécsey könyvtárba „a Krémház cukrászda karácsonyi ajánlata” című gasztronómiai beszélgetésünkre.

A belépés díjtalan! Szeretettel és meglepetéssel várunk minden kedves érdeklődőt!

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Információ: Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár - Solt, Posta u. 20., Tel.: 06/78-486-123

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   5    6    7    8    9   10   11    12    13    14    15   ...   >   >>