PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2023. május 31., szerda - 10:00

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2023. június 8-án (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárba, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 25., csütörtök - 14:00

Hirdetmény - Szúnyoggyérítés

Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2023. május 30. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2023. május 31 - június 1. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.

Az alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogírtó szer. A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad. A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

Teljes szöveg »

2023. május 24., szerda - 11:10

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. június 1-jén, csütörtökön 1600 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2023. május 16., kedd - 10:50

Tájékoztató - Kerékpártúra

Tisztelt lakosság!

Csatlakozzanak hozzánk, 2023. május 27-án 1530 órai kezdettel a megközelítőleg 30 km-es Solt-Újsolt-Solt útvonalú kerékpártúránkhoz.

Gyülekező: 1515 órakor a Vécsey Könyvtárparkban. Szeretetvendégséggel várnak bennünket az újsolti lakosok, a pihenőt a helyi könyvtárnál töltjük. Hozzanak magukkal szabályosan felszerelt kerékpárt, láthatósági mellényt, kényelmes ruházatot, elégséges ételt, italt. Rossz idő esetén a túra egy másik időpontban kerül megrendezésre.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 16., kedd - 10:45

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2023. május 25-én (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárba, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 15., hétfő - 09:00

Tájékoztató - Szúnyogok elleni védekezés

Tisztelt lakosság!

Segítsék Önök is a szúnyogok elleni védekezést! Tekintség meg a védekezésről szóló lakossági tájékoztatót.

A felhívást ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2023. május 4., csütörtök - 15:00

Tájékoztató - Vegyszeres gyomírtás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk a lakosságot és a méhészeket, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged által kezelt közforgalmú vasútvonalakon és a kapcsolódó ipar, valamint vontató vágányokon, illetve rakodó területeken és telephelyeken vegyszeres gyomirtást végeztet, amely Solt bel- és külterületét is érinti.

A vegyszeres gyomirtás időpontja: 2023. május 9. (kedd)
  • a gyomirtó egységek tervezett indulása 7:00 óra, befejezése a napi program teljesítése
  • a gyomirtásra használt vegyszerek munkaegészségügyi várakozási ideje 0 munkanap, ezért a vegyszer felszáradása után a permetezett területeken munka végezhető.

Teljes szöveg »

2023. május 3., szerda - 15:45

Tájékoztató - Ebösszeíró lap

Tisztelt lakosság!

Solt Város közigazgatási területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján kerül sor az ebek összeírására 2023. május 1. - 2023. június 30. időtartamban, a jogszabályban meghatározott adattartalommal. Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére. Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2023. június 30.

A Soltra vonatkozó nyomtatványt ide kattintva töltheti le, számítógéppel is kitölthető formátumban.
Az újsolti nyomtatványt ide kattintva érik el.

Teljes szöveg »

2023. május 3., szerda - 10:45

Meghívó - Gyereknap

Kedves gyerekek!

2023. május 21-én 1300 - 1900 óráig Városi Gyereknap kerül megrendezésre rengeteg kísérő programmal a Vécsey parkban.

Egész nap gyermekbüfével és ingyenes programjainkkal várnak benneteket támogatóink, közreműködőink.

A részletes programjainkat a rendezvény plakátján találjátok.

Teljes szöveg »

2023. április 27., csütörtök - 13:50

Meghívó - Olvasóklub

Tisztelt lakosság!

Továbbra is várjuk azon könyvbarátok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal egy közösen kiválasztott könyv kapcsán, kellemes környezetben, egy tea mellett beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel.
Legközelebbi összejövetelünkön 2023. május 11-én (csütörtökön) 1700 órakor Náray Tamás, a sikeres divattervező, festőművész, regény- és receptkönyvíró könyveiből ajánlunk egy csokorra valót. Legyen a vendégünk!

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   3    4    5    6    7   8   9    10    11    12    13   ...   >   >>